Camp Scandinavia med 

skandinavisk ledelse!

Vår visjon er at Camp Scandinavia skal være et innovativt, familieeid selskap, internasjonalt anerkjent for sine egne produkter på ortoseområdet. På det nordiske hjemmemarkedet skal ortopediteknikk utgjøre basen for vår virksomhet. Kreativitet og kunnskap skal forsterke markedsposisjonen ytterligere.

Med dansk salgssjef, svensk distribusjonssjef og markedssjef samt en norsk administrerende direktør har Camp Scandinavia nå en skandinavisk ledelsesgruppe. Har dette noen betydning for deg som kunde? Nei, kanskje ikke i utgangspunktet, men når vi ser at alle våre nordiske land er representert i vår produktutvikling, og at vi samarbeider med spesialister i alle de nordiske land, mener vi at vi virkelig viser at vi satser på det nordiske hjemmemarkedet. Dessuten er våre produktspesialister medisinsk utdannet og vi har lokal kundeservice i hvert enkelt land.

Ved å ha lokale lagre i Sverige, Norge og Finland, kan vi forsikre at bestillinger som kommer oss i hende før kl. 14.00 er hos deg dagen etter - uansett om det er Danmark, Sverige, Norge eller Finland.

I   Lløpet av 2014 introduserte vi mange nye produkter som vi vet utgjør en forskjell for brukeren. For oss var det en stor glede å lansere oppdateringen av vårt viktigste produkt - ToeOFF. Denne oppgraderingen er basert på de ønsker og synspunkter som vi har mottatt fra markedet. Også framover kommer vi til å lansere mange nye produkter, videreutviklinger og forbedringer av produkter. Felles for disse er at de ofte er basert på innspill og tilbakemeldinger fra våre kunder. 

Dere ønsker, vi lytter!

 

Support for Better Life!